Förslag på applikation

Apps

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Selingua

Selingua är ett svenskt språkundervisningsprogram för Windows som övar upp ditt engelska, tyska, franska och spanska ordförråd. Omfattande ordlistor med omkring 2000 ord på varje språk följer med programmet, och det finns även möjlighet att utöka ordlistorna med egna ord.


+ Se artikeln
Läxor.nu

Läxor.nu är en nylanserad tjänst för dig som vill underlätta skolarbetet och glosträningen. Det har aldrig varit så lätt och gått så snabbt att lära sig veckans glosor som på Läxor.nu. Tack vare våra fantastiska funktioner kan du förutom att bli förhörd på glosorna, dela dina glosövningar med vänner och klasskompisar.

Gratis inloggning krävs


+ Se artikeln
Glosor.nu

Glosor.eu hjälper dig att plugga dina glosor på ett roligt sätt! Även lärare kan använda Glosor.eu, exempelvis genom att använda våra utskrifter och genom att distribuera övningar till eleverna att öva på!

Gratis inloggning konto krävs


+ Se artikeln
Glosboken

Grundidén med Glosboken är att fungera som en plattform där du som elev/användare på ett smidigt sätt lär dig nya glosor i olika språk. Tack vare att du själv (eller din lärare) skapar övningarna, så byggs din Glosbok upp med de glosor som just du vill lära dig.

Glosboken är utvecklad i samarbete med både lärare, specialpedagoger och elever – Allt för att få till ett så bra och effektivt verktyg som möjligt.
Appen är tätt kopplad till hemsidan www.glosboken.se och synkas automatiskt i bakgrunden medan du jobbar med den.


+ Se artikeln